با آموزش افزودن فونت دلخواه به وردپرس با شما هستیم توسط این آموزش براحتی میتوانید فونت تمامی قالب های وردپرس و قالب های  html سایتتان را تغییر دهید با استفاده از این آموزش وردپرس براحتی میتوانید حتی چندین فونت برای قسمت های مختلف سایتتان تعریف کنید .

فرمت هایی که در فراخوانی فونت های وب سایت مورد استفاده قرار میگیرد شامل TTF, OTF, WOFF, WOFF2, SVG و EOT میباشد  . دلیل استفاده از فرمت های مختلف بخاطر استفاده از مرورگر های مختلف است به عنوان مثال مرورگر اینترنت اکسپرورر فقط از فونت eot جهت فراخوانی فونت استفاده میکند . طبق جدول زیر میتوانید نوع فراخوانی فونت را مشاهده کنید .

طبق جدول بالا سعی کنید از فونت های مناسب برای سایتتان استفاده کنید و سعی کنید همه ی فرمت ها را در بارگذاری وب سایت انجام دهید تا خیالتان بابت لود نشدن در برخی مرورگر ها راحت باشد .

الگوی زیر را به فایل css خود اضافه کنید

@font-face {
  font-family: 'MyFontName';
  src: url('webfont.eot'); /* IE9 Compat Modes */
  src: url('webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'), /* IE6-IE8 */
         url('webfont.woff2') format('woff2'), /* Super Modern Browsers */
         url('webfont.woff') format('woff'), /* Pretty Modern Browsers */
         url('webfont.ttf')  format('truetype'), /* Safari, Android, iOS */
         url('webfont.svg#svgFontName') format('svg'); /* Legacy iOS */
}

 

۱- فراخوانی فونت با عبارت font-face@ انجام میشود  .

۲- در قسمت font-family نام فونتی که میخواهید استفاده کنید را بنویسید. این نام حساس به حروف بزرگ و کوچک است و از اسپیس استفاده نکنید .

۳- در قسمت بعدی محلی که فونت شما در آن قرار دارد آدرس دهی میشود . اگر آدرس دهید شما اشتباه باشد فونتی برای وب سایتتان لود نمیشود .

۴- بعد از ثبت مراحل بالا و کامل بودن مراحل باید فونت المان های وب سایتمان را تغییر بدهیم به عنوان مثال میخواهیم فونت تمامی مطالبی که در body هستند را تغییر دهیم بنابر این کد زیر را به قسمت css خود اضافه میکنیم ( اگر وجود داشت ویرایش میکنیم )

body {
  font-family: MyFontName, 'Segoe UI', Tahoma, sans-serif;
}

 

۵- در خط دوم نام فونتی که انتخاب کردیم را باید در قسمت font-family اضافه کنیم که طبق الگوی بالا ما  MyFontName را انتخاب کردیم .

۶- در قسمت های بعدی نام فونت هایی ذکر شده که زمانی که فونت شما در دسترس نبود آنها لود شوند .

به همین راحتی توانستید فونت قالب خود را تغییر دهید . این تغییر فونت را میتوانید برای کلیه div های وب سایتتان انجام دهید و محدودیتی برایتان وجود ندارد . موفق و پیروز باشید